Dj's

på ruten

Thomas Madvig

Thomas Madvig.jpg

Thomas Madvig er en af Danmarks mest velkendte og respekterede DJs.

Thomas Madvig har været en del af den danske musikbranche i mange år, og han har i en lang årrække sat sit tydelige præg på den danske DJ-scene. Han har en blændende karriere bag sig og er en af de mest efterspurgte danske DJs.

Der er få, der har så mange års erfaring som Thomas Madvig. Han var ikke mere end 12 år gammel, da han debuterede som radiovært, og som 17-årig havde han sit første job som DJ.

Flarup

Flarup.jpg

Flarup har været fast inventar på ruten i alle de år løbet er blevet afviklet, og altid på den samme plads. Flarup, der kommer fra Thyholm, er det lokale islæt, men med stor international erfaring. Han har for nylig også opstartet en DJ skole i Struer så der kan komme endnu flere DJ talenter. 


Run to the BEAT

Om

Musikken

Musikken er det altoverskyggende fokus i dette løb. Alle ressourcer er sat ind på at give dig en unik musikoplevelse i selskab med tusindevis af andre løbere. Overalt på ruten vil der være DJ’s til at hjælpe dig med at holde rytmen og motivere dig helt til det sidste. I målområdet vil vores store hovednavn tage over i et brag af en afterparty koncert.Musik

forbedrer din præstation

Forsker Costa Krageorphis fra Brunel University i London har påvist at du med musik kan præstere op til 15% mere end normalt. Han peger især på tre grundlæggende ting, som musikken kan gøre:

1. Opmærksomheden flyttes væk fra smerter, træthed og angst – du yder mere intensivt og længere

2. Rytmen i musikken støtter op om rytmen i motorikken – du indlærer bedre og udfører dine øvelser mere korrekt

3. Humøret bliver påvirket – du bliver opløftet af energisk musik

I 20 år har englænderen forsket i musikkens effekt, og der har igennem flere år været kendt at musik har en præstationsfremmende effekt. Det nye er at træning til musik kan give et markant forbedret resultat ved motionsformer med høj intensitet – som f.eks. løb.