Afterparty

 

Gulddreng

Gulddreng1.jpg

Historien om Danmark's nye guldbelagte popikon vil ingen ende tage. han har lagt landet ned med de to kæmpe hits "Model" og "Se mig nu ". Singlerne har regeret på hitlisterne hele sommeren og efteråret 2016. Alle 6 singler har indtaget førstepladsen på Spotify's streaming liste og er samlet blevet hørt over 40.000.000 gange på platformen. 

 

 

 

Lis Sørensen

Lis.jpg

Generationer af danskere er vokset op med Lis Sørensens stemme og sange. Gennem fire årtier har hun præget dansk musik, og med over 100 optrædener om året er hun så aktiv som nogensinde. Til koncerterne kan hun trække på et enestående bagkatalog af hits, som for længst er blevet folkeeje. Sange som Tæt på ækvatorFuld af nattens stjernerMine øjne de skal seVerden er i farverStille før storm og Forvandling er blevet en del af danskernes fælles lydspor, og hele tiden lægger Lis Sørensen nye sange til. Hun er netop udkommet med et helt nyt album - "Bedre tider".

 

dúné

Duné.jpg

Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne og siden 2001 har bandet udsendt 3 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener.

Dúné er bestående af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en 12 år lang rejse fyldt med op - og nedture. Nu er er de aktuelle med albummet Delta, med ny lyd og fornyet energi. Dúné har bevæget sig lidt væk fra elektrorocken, selvom de har bevaret elektroniske elementer og deres kendetegnende energi.